Ipari felületkezelés Porfestés

Szolgáltatások

Az SDM Tech gépeivel acél és alumínium munkadarabok roncsolásmentes lakkeltávolítását végezzük a legmodernebb eszközökkel. Rövid határidővel vállaluk eseti-, valamint széria-megrendeléseket.

A hagyományos kvarchomoknál jóval kisebb szemcseméretű, és keményebb szemcsével akár 3-4 BAR-on is hasonló, vagy akár jobb hatásfokú tisztítóerőt érünk el, sokkal egységesebb és finomabb felület mellett.

A kémiai vagy mechanikus technikával megtisztított munkadarabokat egyedileg készített festőkocsikra rögzítve porfestjük – gyakorlatilag felső súlyhatár nélkül. Az SDM Tech csak minősített, prémium kategóriás festék porokat és maszkoló-eszközöket használ.

Saját gépparkunknak és széles alvállalkozói körünknek köszönhetően vállalunk bármilyen fémmegmunkálási, összeszerelési vagy komplex gyártási projektet.

Rólunk

Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására, a hatékonyság, a gazdaságosság és a magas minőségi elvárások miatt minden szolgáltatásunkat cégen belül végezzük. A legkorszerűbb berendezésekkel dolgozunk, így a felületkezelési technológiákat a jelenleg elérhető legmagasabb szinten alkalmazzuk. Cégünk, az SDM Tech az ISO 9001 szabvány szerint működik

Scroll to Top