Szolgáltatások

Szolgáltatások

Oldószeres festékeltávolítás

Acél és alumínium munkadarabok roncsolásmentes lakkeltávolítását végezzük a legmodernebb eszközökkel. Rövid határidővel vállaluk eseti-, valamint széria-megrendeléseket. A szórásos technikának köszönhetően a folyamat gyorsabb, és egységnyi oldószer használatával jóval nagyobb befoglaló méretű munkadarabokat tudunk tisztítani, mint a merítéses eljárással. Az oldószeres mosást követően friss vizes öblítést alkalmazunk, vagy igény esetén egyéb korróziógátló fürdőt, passziválást is vállalunk.
Legnagyobb befoglaló méret: 1500mm átmérő és 2100mm magasság.

 

 

 

Szemcseszórás

A hagyományos kvarchomoknál jóval kisebb szemcseméretű, és keményebb szemcsével dolgozunk. Így a „megszokott” 7-10 BAR nyomáson történő szórással szemben akár 3-4 BAR-on is hasonló, vagy akár jobb hatásfokú tisztítóerőt érünk el, sokkal egységesebb és finomabb felület mellett. Igény esetén tudunk vállalni más szemcsével történő szórást is (pl. üveggyöngy, acélszemcse vagy bármilyen piacon kapható szóróanyag).

 

 

Elektrosztatikus porfestés

A korábbiakban kémiai vagy mechanikus technikával megtisztított munkadarabokat különböző, a munkadarabokhoz legideálisabban kialakított kocsikra rögzítjük. Mivel egyedileg készített festőkocsikat használunk konvejorpálya helyett, így gyakorlatilag felső súlyhatár nélkül tudunk vállalni festést. Csak minősített, prémium kategóriás festék porokat és maszkoló-eszközöket használunk. Miután megtörtént a festék felhordás a zárt, tiszta festőfülkében, a munkadarabokat az előre felfűtött kemencébe toljuk. Itt, a munkadarabokat a gyártó által előírt hőmérsékleten és meghatározott ideig hőn tartjuk. Miután porfestett darabokat kihúzzuk a kemencéből, a festőkocsit tiszta, pormentes környezetben szobahőmérsékletűre hűtjük. Ezt követően a kész termékeket szállításra előkészítve csomagoljuk.

 

 

Lakatosipari munkák, fém megmunkálás, összeszerelés

Saját gépparkunknak és széles alvállalkozói körünknek köszönhetően vállalunk bármilyen fémmegmunkálási, összeszerelési vagy komplex gyártási projektet.

Szállítás

Igény esetén országos, vagy akár nemzetközi fuvarozásban is tudunk segíteni.